Wireless punjači

Anker PowerWave II Stand 15W bežična stanica za punjenje

0 out of 5
(0)
Anker

Anker PowerWave II Stand 15W stanica za punjenje omogućava pametno punjenje uz opciju punjenja u horizontalnom ili vertikalnom položaju. Kompatibilan je sa većinom uređaja koji podržavaju Qi, a pogodan je i za punjenje kroz kućišta debljine do 5 mm

Anker Cube 3-in-1 MagSafe punjač

0 out of 5
(0)
Anker

Anker Cube 3u1 sa MagSafeom: Bežično punjenje za iPhone, Apple Watch i AirPods u kompaktnom dizajnu. Podržava brzo punjenje do 15W preko Apple MagSafe. Pogodno za putovanja. Može stajati ili ležati za udobno punjenje. Uključuje punjač od 30W, USB-C kabl i garanciju od 24 meseca.

Anker 623 Magnetic Wireless Charger (MagGo) White

0 out of 5
(0)
Anker

Snaga za 2: Podržava istovremeno bežično punjenje vašeg iPhonea 13/12 i slušalica na jednom mjestu. Vrijeme je da se riješite tih neurednih kablova!
Flex — na vaš način: Okrenite platformu za punjenje telefona do maksimalnog raspona od 60° i pričvrstite svoj iPhone vodoravno ili okomito za savršeni užitak gledanja.
Nikada se ne osjećate opterećeno: Uštedite dragocjeni prostor sa svestranom magnetskom stanicom za punjenje koja može brzo napuniti vaš iPhone i slušalice, a 40% je manja od limenke soda.
Višenamjenska baza: Neklizajuća baza drži stanicu za punjenje na mjestu i sprječava klizanje tijekom punjenja. Također ima LED indikator pogodan za spavanje koji vam pokazuje status punjenja*.

139,00 KM 151,00 KM Dodaj u korpuUporedi

Prikaz 1–32 od 71 rezultata