Stativi

HAMA Tripod Star 63

0 out of 5
(0)

Ovaj čvrst, ali ipak lagan stativ odlikuje se pouzdanošću u svim vremenskim uvjetima i savršen je izbor za uklanjanje potresanja fotoaparata koji inače može izazvati zamućenje. Omogućava optimalno poravnanje i dolazi sa integrisanim nivoom duha za ravnomerno pozicioniranje fotoaparata

Stativ HAMA Profil duo 150-3D

0 out of 5
(0)

3D nagibna glava omogućuje savršeno poravnanje za pejzažne i portretne snimke -Brza ploča za brzo mijenjanje fotoaparata

Stativ BRAUN PRO Nox160

0 out of 5
(0)

Kako bi omogućili najbolje fotografije, BRAUN sada nudi tri visokokvalitetna stativa sa NOX serijom. BRAUN NOX 160 Professional ima visinu do 160 cm i dolazi sa kugličavom glavom i dva nivoa koji savršeno orijentišu kameru.

Stativ BRAUN Pro Nox145

0 out of 5
(0)

Kako bi omogućili najbolje fotografije, BRAUN sada nudi tri visokokvalitetna stativa sa NOX serijom. BRAUN NOX 145 Professional ima visinu do 145 cm i dolazi sa kugličkom glavom i dva nivoa duha koji savršeno orijentišu kameru.

Stativ BRAUN Pro Carbon 150

0 out of 5
(0)

Braun Carbon 150 nudi čvrst stativ maksimalne visine od 145 cm. Zahvaljujući brzim kopčama za zaključavanje na nogama, stativ je spreman za upotrebu u kratkom vremenu.

Stativ BRAUN LightWeight BLT 100S

0 out of 5
(0)

Stativi BRAUN LightWeight dolaze u atraktivnom dizajnu i osvajaju svojom malom tezinom i kompaktnom presavijenom visinom. Oni su koristan pratilac s neusporedivom svestranoscu i vrlo dobrim omjerom cijene i performansi.

LED Ring HAMA RL Spot Light Steady 120 KIT

0 out of 5
(0)

Bilo da ste bloger ili vloger, profesionalno osvjetljenje je obaveza. Sa ovim LED prstenom pokažite uvijek svoju najbolju stranu!

Insta360 One X2

0 out of 5
(0)

Insta360 ONE X2 je džepna akciona VR kamera sa režimima dvostrukog i jednog sočiva. U režimu dvostrukog sočiva, koji se naziva i 360 Cam režim, kamera koristi i prednje i zadnje sočivo za snimanje impresivnog 360o video zapisa rezolucije 5,7K sa automatskim unutrašnjim spajanjem, a zatim pomoću prateće iOS / Android aplikacije možete da se krećete kroz snimak i izaberite određeni ugao i delite ga direktno na društvenim mrežama. Režim sa jednim objektivom pretvara ovu kameru od 360 u standardnu kameru pomoću koje možete da snimate redovne snimke.

Prikaz 1–32 od 45 rezultata