Business 2 Business

UNIVERZALNO: Društveno odgovorni, podrška BiH privredi

Više posla za vlasnike malih, srednjih i velikih preduzeća

U ekonomiji Bosne i Hercegovine dominiraju mala i srednja preduzeća. Oni posluju u okruženju sa lošim uslovima. Poslovna politika zemlje treba da postane više prijateljski raspoložena prema preduzetnicima kako bi se stvorila radna mjesta i prosperitet na duge staze.

Iako je nezaposlenost opala posljednjih godina, ona je vrlo visoka, posebno među mladima. Bosna i Hercegovina ima nedostatak kvalifikovane radne snage, što je jedan od razloga zašto malo ko želi ulagati u zemlju. Veliki dio mlade i obrazovane populacije odlučuje se za odlazak iz zemlje u EU.

UNIVERZALNO je prepoznalo ove probleme te se aktivno uključilo u pronalaženju rješenja za prevazilaženjem istih, a sve u skladu sa svojom poslovnom politikom i svojim kapacitetima.

„Želimo da pomognemo našim privrednicima“

Nakon jedanaest godina od osnivanja i poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine UNIVERZALNO je na samom vrhu po prodaji mobilnih telefona, tableta, laptopa.

Na desetine hiljada zadovoljnih kupaca je propoznalo kvalitet UNIVERZALNO prodajnog asortimalana, profesionalan odnos uposlenika, kao i adekvatnu podršku i pomoć u postprodajnim aktivnostima.

Želeći da se aktivno uključi u pomoć BiH privredi UNIVERZALNO je kroz novu strategiju korporativnog komuniciranja sa zainteresovanim privrednim subjektima širom Bosne i Hercegovine otvorilo svoja vrata za poslovni uspjeh u oba smjera.

Ponudom poslovnih rješenja: „ključ u ruke“, kvalitetnim proizvodima uz konkurentne cjene, pomoć u odabiru odgovarajućih uređaja i prateće opreme, uz dodatne poslovno-finansijske pogodnosti i popuste UNIVERZALNO dokazuje svoju opredjeljenost ka optimizaciji resursa svojih klijenata.

„Zajedno do uspješnog poslovnog ambijenta“

Nudimo vam i posebne pakete raspoređene u 3 cjenovne kategorije.
Ponuda paketa: Businessman paketi, Home paketi i Office paketi.

Pogledajte i naš najnoviji KATALOG!

Za više informacija ili posebno prilagođene ponude, kontaktirajte nas.

UNIVERZALNO društvo za trgovinu, promet i usluge d.o.o. Sarajevo

Hasana Brkića bb

71000 Sarajevo

+387 63 695 553

B2B

office@univerzalno.com