Kako se registrovati ?

Prvi korak do sigurne kupovine je registracija. Tako ćete moći u potpunosti iskoristiti sve pogodnosti koje koje vam Univerzalno.com pruža, a prijavom na naš newsletter možete biti sigurni da nećete propustiti niti jednu akciju niti novitet koji smo dodali u našu ponudu.

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava/Registracija“ u gornjem desnom uglu svake stranice, te potom kliknite na tipku “Registracija”. Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu ličnih podataka.

Upišite svoju e-mail adresu i željenu šifru. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Kliknite na link koji Vam je poslan na e-mail kako biste završili registraciju. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u korpu i na taj način sigurno kupovati.